Skip to content

Спирачна Система – преглед и ремонт

Техниците на автосервиз “Сити Гараж” са обучени да проверяват, диагностицират и ремонтират спирачни системи от всякакъв вид.

Всеки зависи от работата на спирачната система на автомобила си и е лесно да се приеме за даденост, че винаги ще работи. Важно е обаче тази ключова функция за безопасност да бъде поддържана правилно. В противен случай автомобилът ви има нужда от повече разстояние за да спре. Което от своя страна компрометира вашата безопасност и безопасността на хората около вас. В допълнение, усъвършенстваните компютърно контролирани антиблокиращи системи на съвременните превозни средства се нуждаят от поддръжка, за да се осигури правилната работа.

Ремонт и обслужване на спирачки в гр. София

Техниците в автосервиз “Сити Гараж” гр. София са обучени да проверяват, диагностицират и ремонтират спирачни системи от всякакъв вид. Нашите професионални техници могат да определят проблема, независимо дали е нещо толкова просто като настройки на спирачната система или толкова сложно като ремонт на антиблокиращи спирачки (ABS). И не просто да го определят, но бързо и професионално да го отстранят спрямо изискванията на производителя на автомобила.

Всяка част от спирачната система, която използваме отговаря или надхвърля спецификациите на производителя на оригинално оборудване (OEM).

Безопасността при спиране е сериозна за нас и затова проверките на спирачките са включени в нашите пакети за поддръжка: смяна на масло и филтри, както и смяна на накладки и дискове.

Автосервиз “City Garage”

Копирането от сайта е забранено.