Skip to content

Ремонт и Поддръжка на Фирмени Автомобили

Автосервиз “Сити Гараж” предлага услугата ремонт и поддръжка на фирмени автомобили за град София.

Нашият екип от професионалисти ще се грижи за безпроблемната работа на вашите служебни авомобили. Като фирма ще получите най-добрите условия и цени. Свържете се с нас за да получите повече информация относно поддръжка на служебни коли:

0877 40 7777

Поддръжка на Служебни Автомобили

Висок клас авточасти

Качествените авточасти са от ключове значение за по-дългата експлоатация на автомобилите.  

Сервизна история

Автосервиз “City Garage” води сервизна история за всички автомобили.

Прозрачност

Ще се погрижим за пълната прозрачност. Всички ремонти ще бъдар съгласувани с вас.

смяна на масло софия, филтри, масла, цена, цени

Обслужване на фирмени коли

Ремонт и обслужване на служебен авто парк за гр. София от Автосервиз “Сити Гараж”

Професионално обслужване

Всички автомеханици в автосервиз “Сити Гараж” са сертифицирани експерти.

Максимална ефективност

Масималното източване на старото масло от двигателя, удължава живота на новото масло.

Гаранция

“Сити Гараж” дава гаранция за качество на масла, филтри и труда.

Неправилния подбор на автосервиз за вашите служебни автомобили може да ви струва доста скъпо. За това внимателно проучете какви са мненията за автосервиза, който сте избрали.

Автосервиз “Сити Гараж” работи дългосрочно с доволни фирми, които продължават и до днес да ни гласуват пълно доверие за техния служебен авто парк. Не се колебайте, а се свържете още сега с наш сътрудник за да разберете повече за преференциалните условия и цени, които ще получите като юридическо лице.

С професионалните услуги на автосервиз “Сити Гараж”, вие може да бъдете напълно спокойни за служебните си автомобили. Ние гарантираме:

  • пълна прозрачност при обслужването на на вашите фирмени коли
  • моментално издаване на фактура
  • приемане на плащане в брой и по банка
  • отстраняване на потенциални причинители на повреди преди да са причинили скъп проблем
  • дългосрочно партньорство
  • и още много..

 Запази своя час за своя служебен автомобил в City Garage:

0877 40 7777

Какво казват клиентите за Нас?

Ремонт и Поддръжка на Фирмени Автомобили

Как може да намалите разхода за поддръжка на фирмените автомобили?

Превантивната поддръжка е гарантирано най-добрият начин да изпреварите авариралата служебна кола. Като същевременно увеличавате максимално наличността на автомобила и е постоянно на разположение. В някои ситуации превантивната поддръжка може дори да помогне за предотвратяване на съдебни спорове от небрежност.

Говорете с представител на “Сити Гараж” относно прилагането на програма за поддръжка на автомобилен парк, която отговаря на нуждите на вашия бизнес. След това обучете операторите на превозни средства за това как те също могат да помогнат, просто като информират за проблемите с автомобила преди да стане твърде късно. Шофьорите могат да помогнат за наблюдението на ходова част, чистачки на предното стъкло, спирачки, кормилно управление, двигател, кога е време за смяна на масло и филтри и др.

Кога фирмените коли се нуждаят от обслужване?

Сервизните интервали варират от бизнес до бизнес и от превозно средство до превозно средство. Ако вашият автопарк (леки автомобили) работят при „тежки условия“, те може да се нуждаят от по-често обслужване, отколкото личен автомобил. Представител на автосервиз “Сити Гараж” може да ви помогне да определите правилните сервизни интервали за вашите служебни автомобили. Като цяло „тежките условия“ обикновено включват:

  • Продължителен празен ход
  • Шофиране с ниска скорост
  • Условия за шофиране извън пътя или прах
  • Превозни средства, използвани от множество водачи

автосервиз “Сити Гараж” ще ви върне обратно на пътя!

Качествени механици, части и обслужване – това са трите основни причини да смятаме, че сме най-добрите, що се отнася до обслужване на фирмени коли. Имаме сертифицирани техници и винаги следваме насоките на производителите на автомобили, когато поддържаме и правим ремонти.

Ние предлагаме пълна гама от качествени авточасти, включително и оригинални части внос от Германия. Плюс това, нашата услуга е несравнима – ние улесняваме вашите шофьори, определяме ден и час по график, работим на достъпни цени и то напълно прозрачно за вас.

Гаранция за време

Вашето време е ценно. Така че ние гарантираме, че колата ви ще бъде готова, когато кажем, че ще го направим.

Компютърна Диагностика citygarage.bg Sofia

Допълнителни услуги

Автоклиматици София

Автосервиз “Сити Гараж” предлага обслужване на Автоклиматици с помоща на най-висок клас Италиянски машини и Фреон внос от Англия. Гаранция за качество и най-добри цени. Защо е важна целогодишната работа на вашия автоклиматик ? Прочетете в нашата страница в раздел Услуги > Автоклиматици.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Автосервиз „Сити Гараж“ предлага автосервизни услуги с най-високо качество. След зареждане с фреон на Вашия автоклиматик, може да има нужда от допълнителна компютърна диагностика. С помоща на последните версии на софтуерите, при нужда нашите експерти ще успеят да направят пълна диагностика на вашия автомобил с актуелен firmware update.

Смяна на Накладки и Дискове

Спирачната система на автомобила е най-важния компонент за Вашата сигурност. Не правете компромис и НЕ заменяйте оригиналните спирачни дискове и накладки с китайски или с ниско качествени алтернативи. Ние от “Сити Гараж” работим единствено с доказани марки на пазара.

Преглед и Ремонт на Ходова част

Не тръгвайте на път без да сте проверили Вашата ходова част на автомобила. При наличието и на най-малките съмнения Ви съветваме да направите безплатен преглед на ходовата част при Нас.

Копирането от сайта е забранено.