Skip to content

Компютърна диагностика за вашия автомобил

Компютърна Диагностика

Автосервиз “Сити Гараж” гр. София, предлага пълна компютърна диагностика за Вашия автомобил! Последната версия на софтуерите бързо и безпроблемно ще диагностицират колата Ви.

0877 40 7777

 

kompiutarna-diagnostika-avtoserviz-sofia-city-garage

“Сити Гараж” – Компютърна Диагностика

Видове автомобили

Автосервиз “Сити Гараж” разполага с широкоспектърни софтуери, които работят с голям набор от автомобилни марки.

Време

Времето е безценно, за това ние от “Сити Гараж” записваме точен час за вашата компютърна диагностика.

kompiutarna-diagnostika-avtoserviz-sofia-city-garage

Софтуер

Използваме лицензиран софтуер с последните firmware обновления за 2019. Голяма база данни онлайн, помага за безпроблемното отстраняване на грешки.

Обратна връзка

Мнението на клиентите е от ключово значение за нашия бизнес.

Компютърна Диагностика Автосервиз City Garage

Компютърна Диагностика

Компютърна Диагностика

Това може да се случи на всички нас: сервизна лампа на таблото показва проблем. Понякога е най-добре да спрете веднага и да предвижите колата с пътна помощ или тегленев, понякога можете да продължите да шофирате и да се погрижите за проблема по-късно.

Във всеки случай, когато искате да се диагностицирате проблемите с автомобила, елате в Автосервиз “City Garage” Auto Service, специалистът по компютърна диагностика на автомобили в гр. София. Ще ви кажем какво точно се случва с вашата кола и ще ви посъветваме как да отстраните повредата. След като установим естеството на проблема, поправете го с вашия собствен механик или се доверете на нашите експерти от Сити Гараж гр. София. Всичко зависи от вас и ние сме тук, за да ви помогнем.

Не карайте наоколо със сервизни светлини, показващи проблеми с двигателя, скоростната кутия, ABS или въздушната възглавница. Свържете се с нас сега или ни посетете, за да диагностицирате веднага вашето превозно средство.

Свържете се с нас

Какво казват клиентите за Нас?

Компютърна диагностика за вашия автомобил
Компютърна Диагностика citygarage.bg Sofia

Допълнителни услуги

Автоклиматици София

Автосервиз “Сити Гараж” предлага обслужване на Автоклиматици с помоща на най-висок клас Италиянски машини и Фреон внос от Англия. Гаранция за качество и най-добри цени. Защо е важна целогодишната работа на вашия автоклиматик ? Прочетете в нашата страница в раздел Услуги > Автоклиматици.

Смяна на масло и маслен филтър

Високото качество на маслото се отразява благоприятно върху дълголетието на вашия двигател и частите в него. Направете пълна смяна на масло с високо качествени масла и филтри на разумни цени.

Смяна на Накладки и Дискове

Спирачната система на автомобила е най-важния компонент за Вашата сигурност. Не правете компромис и НЕ заменяйте оригиналните спирачни дискове и накладки с китайски или с ниско качествени алтернативи. Ние от “Сити Гараж” работим единствено с доказани марки на пазара.

Преглед и Ремонт на Ходова част

Не тръгвайте на път без да сте проверили Вашата ходова част на автомобила. При наличието и на най-малките съмнения Ви съветваме да направите безплатен преглед на ходовата част при Нас.

Копирането от сайта е забранено.