Skip to content

Преглед и Ремонт на ходова част гр. София

Ремонт ходова част

Поддръжка на компонентите на ходовата част за по-дълъг експлоатационен живот.

Редовните инспекции и навременните ремонти помагат да се избегнат ненужните високи разходи за поддържане на ходовата част по-късно.

Преглед и Ремонт на ходова част гр. София - Автосервиз CityGarage.BG
avtoserviz-sofia-city-garage-bg-remont-diagnostika-masla-filtri

Поддръжка,  преглед и ремонт на ходовата част за по-дълъг експлоатационен живот

Редовната проверка на ходова част и навременните ремонти или основни ремонти помагат да се избегнат ненужните високи разходи за поддържане на компонентите на ходовата част на всеки един автомобил. Ето защо е препоръчително да проверите ходова част навреме за износвания. Автосервиз Сити Гараж разполага с богата база данни от резултати и спецификации за измерване на износването на ходова част на различни марки автомобили. Тези данни формират основата за подходящ съвет за ходова част и превенцията от скъпи ремонти и по-големи щети.

Проверка на ходова част в автосервиз Сити Гараж предлага предлага на всички наши клиенти спокойствие, докато пътуват сами или близките си. Автомобилът ви ще бъде внимателно прегледан от експерт на автосервиз City Garage, който ще анализира износването на ходовата част и ако е приложимо, ще ви даде съвети за всички необходими ремонтни дейности. Проверка на ходовата част не отнема много време, така че си заслужава да правите преглед на ходова част поне веднъж годишно! В дългосрочен план, това ще си спести скъпи ремонти и ще премахне вероятността колата да ви остави на пътя.

След преглед на ходова част, вие ще получите списък с извършените действия и съответно препоръки за състоянието на вашия автомобил.

Разбира се, ние предлагаме и инспекции на ходовата част на целия ви автопарк. Автосервиз Сити Гараж предлага ремонт и поддръжка на фирмени автомобили на преференциални цени. Нашите експерти ще картографират точно състоянието на техническата поддръжка на целия ви автопарк.

Запишете час за инспекция на ходовата част сега! Ако искате да запише час за проверка на ходова част, попълнете формата за контакт или ни се обадете на телефон 0877 40 7777

Автосервиз “Сити Гараж” – Ремонт на ходова част гр. софия

Автосервиз

Свържете се с нас:


Пишете ни:

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК: 09:00-18:00

СЪБОТА: 10:00-16:00

НЕДЕЛЯ: Почивен ден

ул. Никола Крушкин – Чолака 2
(в близост до МОЛ Парадайс)
гр. София

0877 40 7777

Какво казват клиентите за Нас?

Преглед и Ремонт на ходова част гр. София
Компютърна Диагностика citygarage.bg Sofia

Допълнителни услуги

Компютърна диагностика

Автосервиз “Сити Гараж” предлага автосервизни услуги с най-високо качество. След зареждане с фреон на Вашия автоклиматик, може да има нужда от допълнителна комютърна диагностика. С помоща на последните версии на софтуерите, при нужда нашите експерти ще успеят да направят пълна диагностика на вашия автомобил с актуелен firmware update.

Смяна на масло и маслен филтър

Високото качество на маслото се отразява благоприятно върху дълголетието на вашия двигател и частите в него. Направете пълна смяна на масло с високо качествени масла и филтри на разумни цени.

АВТОКЛИМАТИЦИ СОФИЯ

Автосервиз „City Garage“ предлага обслужване на Автоклиматици с помоща на най-висок клас Италиянски машини и Фреон внос от Англия. Гаранция за качество и най-добри цени. Защо е важна целогодишната работа на вашия автоклиматик ? Прочетете в нашата страница в раздел Услуги > Автоклиматици.

СМЯНА НА НАКЛАДКИ И ДИСКОВЕ

Спирачната система на автомобила е най-важния компонент за Вашата сигурност. Не правете компромис и НЕ заменяйте оригиналните спирачни дискове и накладки с китайски или с ниско качествени алтернативи. Ние от „Сити Гараж“ работим единствено с доказани марки на пазара.

Преглед и Ремонт на ходова част гр. София от Автосервиз City Garage

Копирането от сайта е забранено.