Skip to content

Ремонти на охладителната система

Техниците на автосервиз “Сити Гараж” са обучени да проверяват качеството на антифриза (охлаждащата течност) на двигателя и да диагностицират всякакви течове и свързаните с тях потенциални проблеми. Нашият екип има богат опит в ремонта на системи за охлаждане на превозни средства. Ние предлагаме бързо и качествено обслужване на страхотна цена.

С течение на времето, тъй като антифризът (охлаждащата течност) на двигателя се разгражда поради високи работни температури, той става корозивен. Което води до повреда на маркучи, термостати, радиатори, водни помпи и сърцевини на нагревателя. Загубата на антифриз / охлаждаща течност може да причини прегряване на двигателя, а оттам и повреда на двигателя. Недостатъчната концентрация на антифриза може да доведе до разкъсвания при замръзване и трудно стартиране през зимата.

Независимо дали става дума за превантивна подмяна на антифриз на двигателя или подмяна на повредени компоненти на охладителната система, автосервиз “Сити Гараж” правилно ще диагностицира и поправи автомобила ви.

Копирането от сайта е забранено.