Skip to content

Поддръжка и преглед на автомобили гр. София

Нашите техници са обучени да диагностицират всякакви проблеми и да извършат необходимите корекции и ремонти, които ще върнат вашето превозно средство на върховите си характеристики.

Пакети за поддръжка на вашия автомобил

В автосервиз “Сити Гараж” ние сме приспособили нашия Пакет не само за смяна на масло и масления филтър на автомобила, но също така и за завършване на многоточково поддържане на колата и проверка на безопасността. Този пакет за превантивна поддръжка може да помогне на шофьорите да избегнат потенциално скъпите ремонти на автомобила.

Нашите обучени техници ще заменят маслото и масления филтър с препоръчано от производителя масло с вискозитет и марков филтър. Те също така ще проверят визуално следните компоненти на вашето превозно средство:

  • Предният край – включително амортисьорите, компонентите на кормилното управление.
  • Спирачките – както предната, така и задната спирачна система (ще ви съобщим ако е нужна смяна на накладки или дискове)
  • Електрическата система – включително светлините, клаксона, чистачките и акумулатора
  • Автоклиматици (охлаждащата система) – включваща скобите, маркучите, радиатора и водната помпа
  • Ремъците – включително климатичния ремък, ремък на сервоуправлението и алтернатора

Настройки

С нарастващите цени на горивото в наши дни си струва да поддържате автомобила си. Нашите техници са обучени да диагностицират всякакви проблеми с управляемостта и да завършат необходимите корекции и ремонти, които ще върнат автомобила ви до върховите си показатели и нива на горивна ефективност.

Превозното средство, което не е синхронизирано добре, може да изхаби повече гориво, да увеличи емисиите на въглеводороди и NOx и да съкрати живота на катализаторите (системите за контрол на емисиите), както и на преобразуватели и кислородни сензори. В тежки случаи управляемостта на превозното средство може да бъде неблагоприятно повлияна.

Планирана поддръжка на ново превозно средство

Избягвайте скъпите разходи за поддръжка на новото превозно средство и заведете автомобила си в “Сити Гараж”. Ние можем да осигурим одобрена OEM авточасти за вашия автомобил на най-добри цени.

Автоцентър “Сити Гараж” използва само качествени части и масла, които отговарят или надвишават спецификациите на производителя на оригинално оборудване (OEM). Напълно обучените техници вършат цялата работа.

автосервиз “Сити Гараж”

Копирането от сайта е забранено.